top of page

en styck My

Mamma. Fru. Tänkare. Fotograf.

Jag är en kaffedrickande, reseälskande tvåbarnsmamma som har en passionerad kärleksaffär med spontan ögonblicksfotografi. Jag är av sorten som vid 34 års ålder fortfarande skär skalkarna av mina mackor, kommer ihåg och kan återberätta varenda dröm jag har på nätterna och har sett samtliga Star Wars-filmer ungefär sjutusen gånger. Min mammas "fel".

Jag är uppvuxen på landet, är idag havsnära stadsbo och älskar att spendera hela dagar i skogen med Kånken fylld till bredden med kanelbullar, lika mycket som jag älskar att sitta med mina vänner på vårt favoritställe i stan och prata strunt över en delad flaska vin.

IMG_3358.JPG
IMG_3291.jpg
IMG_3291.jpg

Vem är jag som fotograf?

Den kreativa sidan av mig lever för att föreviga flyktiga stunder som annars bara passerar förbi när vi tar oss från punkt A till B. För stunden, dagen och i livet. Stunderna där vi är oss själv som mest och glömmer bort både hur håret ligger och var kameran befinner sig. Målet är en fotografering där 
alla är avslappnade och bekväma - jag ger gärna de mer uppstyrda porträtten mindre utrymme.

Men väder då? Visst blir det vackra bilder i varm eftermiddagssol men jag klickar med glädje av dröser av foton de där ruggiga dagarna man helst vill stanna inomhus men som känns så sköna i ansiktet när man väl tagit sig ut. 

BOKA MIG
IMG_3291.jpg

Det hänger inte alltid en kamera på min axel, ibland andas jag och lever mig genom stunden istället för att försöka fånga den, men oavsett vilket är jag alltid där - närvarande och hel.

Man ångrar inte möjligheten att återuppleva ett kärt minne. 

IMG_3357.JPG
IMG_3357.JPG

NÅGRA SNABBA

 • Hatar smör på pasta och mjölk på flingor
   

 • Spelade piano som barn och drömmer om att någon gång kunna ha ett hemma
   

 • Har sett Tom Jones live flera gånger och hoppas få göra det igen
   

 • Skulle kunna spendera dagar ut och dagar in i min mammas trädgård. Är helt säker på att det bor älvor och troll där.
   

bottom of page