top of page
IMG_9874-4.jpg

Den där My

Mamma. Fru. Tänkare. Fotograf.

Mitt namn är My och jag är en kaffedrickande, blomsterälskande tvåbarnsmamma som har en passionerad kärleksaffär med spontan ögonblicksfotografi. Jag är av sorten som vid 32 års ålder fortfarande skär skalkarna av mina mackor, kommer ihåg och kan återberätta varenda dröm jag har på nätterna och har sett samtliga Star Wars-filmer ungefär sjutusen gånger. 

Jag är uppvuxen på landet, är idag havsnära stadsbo och älskar att spendera hela dagar i skogen med Kånken fylld till bredden med kanelbullar. 
 

IMG_3291.jpg

Vem är jag som fotograf?

Den kreativa sidan av mig lever för att föreviga flyktiga stunder som annars bara passerar förbi när vi tar oss från punkt A till B. För stunden, dagen och i livet. Stunderna där vi är oss själv som mest och glömmer bort både hur håret ligger och var kameran befinner sig. Målet är en fotografering där 
alla är avslappnade och bekväma - jag ger gärna de mer uppstyrda porträtten mindre utrymme.


Jag fotograferar uteslutande utomhus och visst blir det vackra bilder i varm eftermiddagssol men jag klickar med glädje av dröser av foton de där ruggiga dagarna man helst vill stanna inomhus men som känns så sköna i ansiktet när man väl tagit sig ut. 

BOKA MIG
IMG_3291.jpg
IMG_0467.jpg

Några snabba

Hatar smör på pasta och mjölk på flingor. 

Spelade piano som barn och drömmer om att någon gång kunna ha ett hemma. 

Har sett Tom Jones live flera gånger och hoppas få göra det igen.

Skulle kunna spendera dag ut och dag in i min mammas trädgård, är helt säker på att det bor älvor och troll där. 

bottom of page