top of page
Baby Stella

Gravidfotografering

Nio månader kan kännas som både nio sekunder och nio år, men en dag är magen plötsligt borta och istället har världens finaste lilla minimänniska kommit till världen.När man är mitt uppe i allt vad graviditet heter och innebär är det svårt att föreställa sig att man kommer glömma bort hur det kändes. Hur magen kändes och hur livet rörde sig på insidan, vare sig det mest var smärtsamma jujitsusparkar mot revbenen eller kärleksfulla knuffar som om Liten ville säga hej.  

En gravidfotografering ska vara lugn och harmonisk, helt och hållet handla om nuet och vara en stund för dig som mamma att kunna trycka på paus-knappen. Kom ensam eller tillsammans med din partner. Väljer ni att vara med båda två tar vi ändå lite bilder med bara mamma och pyret, men det är en mysig stund att ha ihop medan saker och ting fortfarande är någorlunda stilla. Är det inte första barnet är lugnt och stilla förmodligen en fantastiskt avlägsen fantasi, but still!
 

Jag har en gravidgarderob med allt från kjolar och fina klänningar till plisserade byxor och
stickade tröjor som finns till låns för den som vill. Blomsterkrans, buketter och andra utsmyckningar ordnas också lätt som en plätt. Berätta i din bokningsförfrågan om detta är av intresse så får du veta mer om pris och utbud. 

Josefin och Hugo-10.jpg

Hur fungerar det?

Du har bestämt dig för att hänga en stund med mig och min kamera? En sån ära! 

Skicka iväg en bokningsförfrågan! När vi satt ett datum betalar du bokningsavgiften (resterande belopp betalas efter fotograferingen, innan bilderna levereras) och inväntar information som är bra att ha inför att vi ses, den skickar jag till er via mail. Bokningsavgiften är inte återbetalningsbar men skulle någon bli sjuk hittar vi såklart ett nytt datum för att ses.

Skulle det regna eller blåsa halv orkan på utsatt datum bokar vi också om, det är inte meningen att du och magen ska frysa och spänna er. 

Vi bestämmer plats för fotograferingen efter att ha bollat lite idéer kring vilken känsla bilderna ska ha och vad ni gillar för omgivning, jag har favoritställen för allt!


 

så var det äntligen dags!

I god tid innan fotograferingen hörs vi via mail eller telefon, vad än som känns lättast och bäst för dig och då går vi igenom allt det praktiska inför att vi ska ses. När dagen är kommen stämmer vi av under förmiddagen så att allt och alla är good to go.  

Har du bestämt dig för att ha på kläder som är dina egna ses vi direkt på vår utvalda plats. Ett till två klädbyten brukar hinnas med så för lite större variation på bilderna, ha med en andra outfit. 

Bestämmer du dig för att delvis eller helt låna kläder ses vi hemma hos mig för att välja ombyten innan vi ger oss iväg till vår destination (detta under förutsättning att vi valt en plats i Landskrona med omnejd). Jag bjuder på ett glas lemonad under tiden.

IMG_9511.jpg
IMG_9358.jpg
Gravidfotografering
ca 60 minuter

- Klädguide och bra att ha-info inför att vi ses
- Förberedelser och planering
- Eventuellt lån av kläder
- Fotografering på utvald plats
- Redigering
- Alla bilder digitalt och 
högupplöst 


Bilderna levereras via ett webbgalleri.
Reseersättning kan tillkomma vid fotografering utanför Landskrona. 


 

Många är oroliga för vad de ska ha på sig och att det inte alltid är särskilt bekvämt att stå framför en kamera, men allt sådant där går vi igen tillsammans innan det är dags. Utöver era bilder vill jag att ni ska ha haft en rolig stund och att fotograferingen i sig är ett minne ni vill behålla och tänka tillbaka på i framtiden. 

Jag utgår från Landskrona och beroende på om ni föredrar skog eller havsvyer är det olika avstånd till mina favoritställen, men de ligger alla häromkring.  

 

Finns ni längre bort? Det är bara att höra av er, jag är öppen för förslag!

Genom att betala för bilderna har ni köpt rättigheten att för privat bruk använda dem på internet och framkalla dem hur många gånger ni vill. Bilderna får däremot inte redigeras eller på annat sätt ändras. Det gäller även filter på Instagram och andra sociala medier. 

Tvillingmage-28.jpg
bottom of page