top of page

HEJA KÄRLEKEN

Det är inte mycket som slår glädjen varenda bröllopsgäst känner med de två människor de kommit för att fira och överösa med all kärlek som ryms i en kropp. Allt är värt att firas - måndagar, god hälsa, en tom tvättkorg, onsdagar, årsdagar, dagar överlag egentligen - men att fira kärleken måste ändå vara det bästa vi kan ställa till med kalas för!
 

En bröllopsdag består av en sådan massa ögonblick vi inte ens tänker på att vi lever oss igenom och det är dem jag lever för att pausa och ge er. Jag vill inte bara fotografera de stora högljudda stunderna under er dag - jag vill bevara det tysta, intima och ärliga. Alla skratt, tårar, förväntan och nervositet.


Jag vill spara på de mindre traditionella ögonblicken, så som millisekunden såg ut när bilden togs. Inget tittande in i kameran och le på tre, mer förbipasserande fotografi där känslorna är alldeles alldeles på riktigt!

Petra & Niklas-1.jpg

VAD KAN NI FÖRVÄNTA ER AV MIG?

När jag gifte mig med min personcvar fotografen den tveklöst viktigaste komponenten av alla de saker som skulle bokas. Visst ville vi vara fina i håret, äta god mat och dansa till musik vald för att passa just oss, men för vår del var chansen att få återuppleva den dagen och alla känslor vi delade med varandra och våra närmsta det som vägde allra tyngst. 

 

Av den anledningen är förtroendet att få fånga och spara alla de ögonblick ni vill kunna återuppleva och se tillbaka på något jag tar på största allvar. 

Jag kommer garanterat både skratta och gråta men missta inte mitt känslomässiga jag för något mindre än hundraprocentigt fokus på och för er. 

JochJ-60.jpg
Nu då?

LÅT SÄGA ATT ERT DATUM ÄR LEDIGT 
VAD HÄNDER NU?

Vi bokar in en fika eller ett telefonsamtal om det passar er bättre, för att lära känna varandra och prata igenom allt vad bröllop och fotografering heter. Vad ni har för önskemål kring bilderna, om ni har något inslag som är särskilt viktig för er och allt sådant där mysigt. 

& Vill ni prata om bröllopsplanering i övrigt är jag mer än pepp på det. Jag hade kunnat gifta mig igen bara för att få planera och göra listor. Mina listor har listor..

Bokar ni Midi eller Maxi ingår även en parfotografering och den vi ser till blir av så snart det går efter att bokningen är genomförd. Då får jag uppleva er tillsammans och ni får en känsla för hur det kommer vara att dras med mig på er bröllops
dag. Mini-paketet går inte att boka tidigare än tre månader innan ert datum.

 

set1 -10.jpg

Ert bröllop, på ert vis

Oavsett om ni planerar ett stort traditionellt bröllop, ett intimt med era närmsta eller ett destinationsbröllop bara ni två hade det varit en ära att få spara minnena åt er så att ni kan titta på dem när helst ni vill återuppleva er dag åren som kommer. 

Mina paket

Hur mycket av er dag vill ni fånga?

MINI

En del

4 timmar
Porträtt, vigsel, mingel

- Planeringsmöte
- Efterarbete och redigering
- Bildleverans på USB
- 10 st 10X15 prints

MIDI

Det mesta

8 timmar
Förberedelser till inledning av middagen

- Planeringsmöte
- Parfotografering
- Efterarbete och redigering
- Bildleverand på USB
- 20 st 10x15 prints

MAXI

Hela faderullan

12 timmar
Förberedelser till party party

- Planeringsmöte
- Parfotografering
- Efterarbete och redigering
- Bildleverand på USB
- 20 st 10x15 prints

Berättande fotografier

människor som älskar och älskas

ÅochS26.jpg
ÅochS337.jpg
ÅochS205.jpg
bottom of page