top of page

En svartvit kärlekssaga..

HEJA KÄRLEKEN

Det är inte mycket som slår glädjen varenda bröllopsgäst känner med de två människor de kommit för att fira och överösa med all kärlek som ryms i en kropp. Personligen tycker jag att allt är värt att firas - måndagar, god hälsa, en tom tvättkorg, onsdagar, årsdagar, dagar överlag egentligen - men att fira kärleken måste ändå vara det bästa vi kan ställa till med kalas för!
 

En bröllopsdag består av en sådan massa ögonblick vi inte ens tänker på att vi lever oss igenom och det är dem jag lever för att pausa och ge er. Jag vill inte bara fotografera de stora högljudda stunderna under er dag - jag vill bevara det tysta, intima och ärliga. Alla skratt, tårar, förväntan och nervositet.


Jag vill spara på de mindre traditionella ögonblicken, så som millisekunden såg ut när bilden togs. Inget tittande in i kameran och le på tre, mer förbipasserande fotografi där känslorna är alldeles alldeles på riktigt!

Petra & Niklas-1.jpg

VAD KAN NI FÖRVÄNTA ER AV MIG?

När jag gifte mig med min person här på jorden var fotografen den tveklöst viktigaste komponenten av alla de saker som skulle bokas. Visst är det trevligt om håret är fint, maten är god och musiken som spelas är bra men för vår del var chansen att få återuppleva den dagen och alla känslor vi delade med varandra och våra närmsta det som vägde allra tyngst. 

 

Av den anledningen är förtroendet att få fånga och spara alla de ögonblick ni vill kunna återuppleva och se tillbaka på något jag tar på fullaste allvar. 

Jag kommer garanterat både skratta och gråta en hel del men missta inte mitt överentusiastiska engagemang för något mindre än 100% fokus, blod (förhoppningsvis inte blod), svett och tårar. 

Marta & Niklas-152.jpg

LÅT SÄGA ATT ERT DATUM ÄR LEDIGT 
VAD HÄNDER NU?

Vi bokar in en fika eller ett telefonsamtal om det passar er bättre, för att lära känna varandra och prata igenom allt vad bröllop och fotografering heter. Vad ni har för önskemål kring bilderna, om ni har någon plats som är särskilt viktig för er och allt sådant där mysigt. 

& Vill ni prata om bröllopsplanering i övrigt är jag mer än pepp på det. Jag hade kunnat gifta mig igen bara för att få planera och göra listor. Mina listor har listor..

Bokar ni Mellan eller Stor ingår även en parfotografering och den vi ser till blir av så snart det går efter att bokningen är genomförd. Då får jag uppleva er tillsammans och ni får en försmak av hur det kommer vara att dras med mig på er stora dag.

 

IMG_0474.jpg
Galleri
26.jpg
Liten
4 timmar
Porträtt, vigsel, mingel- Planeringsmöte
- Efterarbete och redigering
- Förhandstitt via webgalleri
- Bildleverans på USB
- 10st 10x15 prints

 
Mellan
8 timmar
Förberedelser, porträtt, vigsel, mingel

och eventuellt del av middagen

- Planeringsmöte
- Parfotografering
- Efterarbete och redigering
- Förhandstitt via webgalleri
- Bildleverans på USB
- 20st 10x15 prints


 
stor
12 timmar
Från förberedelser till party party


- Planeringsmöte
- Parfotografering
- Efterarbete och redigering
- Förhandstitt via webgalleri
- Bildleverans på USB
- 20st 10x15 prints 
Pris
bottom of page