top of page

Parfotografering

Ny kärlek, gammal kärlek, en välplanerad och efterlängtad dejt ni vill minnas eller förlovningsbilder efter ett purfärskt frieri? Kanske till och med frieriet i sig? Bilder med ett syfte för att fira något eller bara för att. Ibland vill man ha bilder att titta tillbaka på för att minnas en särskild händelse eller dag och ibland handlar det mer om att föreviga känslor och kärlek man känner, just nu. Att se tillbaka och minnas en känsla. Känslor ni delar och känslor ni har för varandra. 

En parfotografering är så mycket mer än bara foton att spara på. Jag vill visa er vad jag ser när ni tittar på varandra, hur fint livet är när ni skrattar tillsammans och hur mycket kärlek ni andas utan att ens tänka på det. Någonstans mellan kärlek vi inte kan ta på och sånt vi vill säga till varandra men inte riktigt kan sätta ord på lever de av oss lyckligt lottade som hittat personen vi hör ihop med och det är banne mig inget vi ska låta passera obemärkt. 

IMG_0839.jpg

Tanken är att det inte ska kännas som om ni poserar framför en kamera utan som om ni
hänger med en kompis som råkar ha en kamera med sig. 
Hela grejen ska vara lättsam, mysig och skitrolig!

IMG_0779.jpg

Hur fungerar det?

Ni har bestämt er för att hänga en stund med mig och min kamera? Woop woop! 

Släng iväg en bokningsförfrågan! När vi satt ett datum betalar ni bokningsavgiften (resterande belopp betalas efter fotograferingen, innan bilderna levereras) och inväntar information som är bra att ha inför att vi ses, den skickar jag till er via mail. Bokningsavgiften är inte återbetalningsbar men skulle någon bli sjuk hittar vi såklart ett nytt datum för att ses.
Skulle det ösregna eller blåsa halv orkan på utsatt datum bokar vi också om, men lite grådassigt väder räds vi inte om det känns okej för er. 

Vi bestämmer plats för fotograferingen efter att ha bollat lite idéer kring vilken känsla bilderna ska ha och vad ni gillar för omgivning, jag har favoritställen för allt!

 

IMG_0954.jpg
PARfotografering
ca 60 minuter


- Klädguide och bra att ha-info inför att vi ses
- Förberedelser och planering
- Fotografering på utvald plats
- Redigering
-
5 digitala, högupplösta bilder Bilderna väljer ni själv från ett webbgalleri där ni kommer kunna se samtliga bilder från dagen. Självfallet går det att köpa alla bilder om så önskas.

 

Många är oroliga för vad de ska ha på sig och att det inte alltid är särskilt bekvämt att stå framför en kamera, men allt sådant där går vi igen tillsammans innan det är dags. Utöver era bilder vill jag att ni ska ha haft en rolig stund och att fotograferingen i sig är ett minne ni vill behålla och tänka tillbaka på i framtiden. 

Jag utgår från Landskrona och beroende på om ni föredrar skog eller havsvyer är det olika avstånd till mina favoritställen, men de ligger alla häromkring.  

Finns ni längre bort? Det är bara att höra av er, jag är öppen för förslag!

Genom att betala för bilderna har ni köpt rättigheten att för privat bruk använda dem på internet och framkalla dem hur många gånger ni vill. Bilderna får däremot inte redigeras eller på annat sätt ändras. Det gäller även filter på Instagram och andra sociala medier. 

IMG_0790.jpg
bottom of page